Om alle os hos Himmelev Tandlægehus

 • Gratis parkering

 • Gode handicapforhold

 • Bus 216 og 358 lige til døren

Kontaktinformation

 • Himmelev Bygade 49,

  4000 Roskilde

Åbningstider

Mandag 8:00 - 17.30
Tirsdag 7:30 - 17.30
Onsdag 7:30 - 16:30
Torsdag 7:30 - 17:30
Fredag 7:30 - 14:00

Om os

Himmelev Tandlægehus er en del af Himmelev Sundhedshus.

Hos Himmelev Tandlægehus bliver du altid mødt med smil og god service. Vi har skabt en klinik med fokus på stor arbejdsglæde, tryghed for alle og høj faglighed 

Hos os får vores patienter kompetent behandling af både tandlæger og klinisk tandtekniker under samme tag.

Vi har et tæt samarbejde med læge, fysioterapeut, kiropraktor og massør som også praktiserer i Himmelev Sundhedshus. Eksempelvis når vi skal bede om blodprøver eller undersøge biddets relation til resten af kroppen. Der er nemlig en tydelig sammenhæng i kroppen, når de forskellige led skal arbejde, lige fra kæbeleddet til hofteleddet. Derfor er vi også meget grundige, når vi undersøger vores patienter.

Vi undersøger aldrig kun tænderne, men kigger på patienten som helhed. Vi har et meget betydningsfuldt team af dygtige klinikassistenter og tandplejere, som drager omsorg for alle patienter og gør det muligt for behandlerne at fokusere på det faglige og håndværksmæssige – og som skaber en god stemning både blandt personalet og patienterne.

Vores patienter er meget loyale, og de fleste er kommet hos os i mange år. Det sætter vi stor pris på, og det vidner om, at vi sætter service og faglighed allerhøjst i mødet med vores patienter.

Vi byder dig altid velkommen med personlig og respektfuld behandling.

4,5

 • ★★★★★ i løbet af den seneste uge
  Fik en vidunderlig behandling af verdens bedste tandlæge og mand @Jens Lætgaard! Etter år af tøven er to af mine visdomstænder … Læs mere ude efter en meget hurtig operation. Tak for din nærvær @Majbritt Jørgensen. 😁😍
 • ★★★★★ for én måned siden
  Kan Varmt Anbefales god oplevelse Stor tak
 • ★★★★★ for 2 måneder siden
  Super søde, og meget forstående og tålmodige med tandlægeskræk. Altid god og tryg behandling.
 • ★★★★★ 4 months ago
  Fantastisk tandlæge. Føler mig dejlig tryg der specielt Julie Dilling har gjort jeg føler mig i helt trygge hænder.
 • ★★★★★ for 5 måneder siden
  Jeg fik d. 02/12 revet alle mine fire visdomstænder ud, og det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg ville ønske, at jeg … Læs mere kunne gro fire nye visdomstænder, blot for at bestille tid, til at få revet dem ud på ny - og det kommer fra en med tandlægeskræk. Jeg vil helt sikkert anbefale Himmelevs Tandlæge hus til andre.
  5 ud af 5 stjerner.

View Reviews Write Review