Om alle os hos Himmelev Tandlægehus

 • Gratis parkering

 • Gode handicapforhold

 • Bus 216 og 358 lige til døren

Kontaktinformation

 • Himmelev Bygade 49,

  4000 Roskilde

Åbningstider

Mandag 8:00 - 17.30
Tirsdag 7:30 - 17.30
Onsdag 7:30 - 16:30
Torsdag 7:30 - 17:30
Fredag 7:30 - 14:00

Telefontid:   8.00 – 12.30

Om os

Himmelev Tandlægehus er en del af Himmelev Sundhedshus.

Hos Himmelev Tandlægehus bliver du altid mødt med smil og god service. Vi har skabt en klinik med fokus på stor arbejdsglæde, tryghed for alle og høj faglighed 

Hos os får vores patienter kompetent behandling af både tandlæger og klinisk tandtekniker under samme tag.

Vi har et tæt samarbejde med læge, fysioterapeut, kiropraktor og massør som også praktiserer i Himmelev Sundhedshus. Eksempelvis når vi skal bede om blodprøver eller undersøge biddets relation til resten af kroppen. Der er nemlig en tydelig sammenhæng i kroppen, når de forskellige led skal arbejde, lige fra kæbeleddet til hofteleddet. Derfor er vi også meget grundige, når vi undersøger vores patienter.

Vi undersøger aldrig kun tænderne, men kigger på patienten som helhed. Vi har et meget betydningsfuldt team af dygtige klinikassistenter og tandplejere, som drager omsorg for alle patienter og gør det muligt for behandlerne at fokusere på det faglige og håndværksmæssige – og som skaber en god stemning både blandt personalet og patienterne.

Vores patienter er meget loyale, og de fleste er kommet hos os i mange år. Det sætter vi stor pris på, og det vidner om, at vi sætter service og faglighed allerhøjst i mødet med vores patienter.

Vi byder dig altid velkommen med personlig og respektfuld behandling.

4,5

 • Livia Esposito ★★★★★ i løbet af den seneste uge
  Fik en vidunderlig behandling af verdens bedste tandlæge og mand @Jens Lætgaard! Etter år af tøven er to af mine visdomstænder … Læs mere ude efter en meget hurtig operation. Tak for din nærvær @Majbritt Jørgensen. 😁😍
 • yvonne larsen ★★★★★ for én måned siden
  Kan Varmt Anbefales god oplevelse Stor tak
 • Maria Eskildsen ★★★★★ for 2 måneder siden
  Super søde, og meget forstående og tålmodige med tandlægeskræk. Altid god og tryg behandling.
 • Nadia Bjerknæs Hassing Christensen ★★★★★ 4 months ago
  Fantastisk tandlæge. Føler mig dejlig tryg der specielt Julie Dilling har gjort jeg føler mig i helt trygge hænder.
 • Jannick Jannick ★★★★★ for 5 måneder siden
  Jeg fik d. 02/12 revet alle mine fire visdomstænder ud, og det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg ville ønske, at jeg … Læs mere kunne gro fire nye visdomstænder, blot for at bestille tid, til at få revet dem ud på ny - og det kommer fra en med tandlægeskræk. Jeg vil helt sikkert anbefale Himmelevs Tandlæge hus til andre.
  5 ud af 5 stjerner.

View Reviews Write Review

Jens Lætgaard

Tandlæge og klinikejer

Jens er uddannet tandlæge og laver vores kirurgiske og implantologiske behandlinger.

Jens blev uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 1997 og videreuddannede sig i 2006 med en diplomuddannelse inden for implantologi fra Royal College of London, og kan derfor kalde sig: Dip Imp. Dent. Advanced Diploma in Implant Dentistry.

Jens’ kolleger beskriver ham som en glad mand og en hjælpsom kollega med høj faglighed og moral.

Jens underviser kolleger i diverse operative indgreb, og har udviklet en separat hjemmeside Klinikproduktion.dk der indeholder videoer til undervisning af hele personalegruppen.

Majken Wahl

Tandlæge og klinikejer

Majken er uddannet tandlæge og har især fokus på bidfunktion, kæbeled, kosmetisk tandpleje, ansigtssmerter, bidhævning og søvnproblemer/snorkeskinner. Majken udfører desuden kosmetisk tandretning med tandfarvede bøjler fra Clearsmilebrace. Majken har efteruddannet sig med særlig fokus på bidfunktionelle problemer, smerter fra ørerne, ansigtsmuskler og kæbeled. Hun udfører større protetiske restaureringer med kroner, facader og broer, hvis dine tænder er meget slidte. Majken modtager derudover også henviste patienter med problemer i bidfunktion og kosmetisk tandretning.

Majkens kolleger beskriver hende som medmenneskelig, lyttende, analytisk og med en høj faglighed.

Majken blev uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2008, og har efterfølgende gennemført en efteruddannelse ved Dawson Academy i England med overbygning i USA.

Julie Dilling

Tandlæge og klinikejer

Julie er uddannet tandlæge og har især fokus på bidfunktion, kæbeled, kosmetisk tandpleje, ansigtssmerter, bidhævning og søvnproblemer. Julie udfører desuden kosmetisk tandretning med tandfarvede bøjler fra Litewire, samt udfører kirurgiske og non-kirurgiske parodontitis behandlinger.

Julie har efteruddannet sig med særlig fokus på bidfunktionelle problemer, smerter fra ørerne, ansigtsmuskler og kæbeled. Hun udfører større protetiske restaureringer med kroner, facader og broer, hvis dine tænder er meget slidte.

Julie modtager derudover også henviste patienter med problemer i bidfunktion og kosmetisk tandretning.

Julies kolleger beskriver hende som positiv, empatisk, løsningsorienteret og fagligt stærk.

Julie blev uddannet tandlæge fra Københavns Universitet 2008. Herefter har Julie gennemført en efteruddannelse ved Dawson Academy i Manchester, England.

Lene Nybo Ploug

Tandlæge

Lene er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2011.

Lene er fastansat på klinikken og udfører almen tandpleje med fokus på plast, protetik, parodontitis, og så har hun særlig interesse for rodbehandlinger.

Lenes kolleger beskriver hende som rolig, empatisk, grundig og fagligt stærk.

Melissa Lætgaard

Tandplejer

Melissa er vores meget omhyggelige og empatiske tandplejer. Melissa er uddannet tandplejer fra Københavns Universitet i 2022 med samme grunduddannelse i caries og parodontitis som tandlægerne. Melissa er særligt dygtig til vores angste patienter. Melissa giver tryghed i stolen og vores patienter anbefaler hende varmt.

Melissa arbejder med Airflow til tandrensning, som er en mere behagelig teknik, der opvarmer vandet og larmer mindre.

Melissas kolleger beskriver hende som glad, smilende, grundig, venlig og nænsom.

Gitte

Klinikassistent

Gitte er vores omsorgsfulde receptionist og klinikassistent. Gitte varetager blandt andet kontorarbejdet, og ved kirurgiske opgaver assisterer hun tandlægerne Jens Lætgaard.

Gittes kolleger beskriver hende som humoristisk, fagligt stærk med et stort overblik.

Tugba

Klinikassistent

Tugba er vores omsorgsfulde og humørspredende klinikassistent med erfaring i tandrensning, midlertidige tandkroner, scanninger, tandlægeskræk samt diverse skinnebehandlinger.

Tugbas kolleger beskriver hende som effektiv, ihærdig, dygtig og altid glad.

Charlotte

Klinikassistent

Charlotte er vores tillidsfulde klinikassistent med mange års erfaring i tandrensning, midlertidige tandkroner, tandlægeskræk og scanninger. Hun assisterer Jens Lætgaard ved kirurgiske opgaver. Du vil også kunne møde Charlotte i receptionen hvor hun udviser stort overblik, og tillige står for vores varebestiling.

Charlottes kolleger beskriver hende som favnende, rolig, empatisk og med et godt overblik.

Bodil

Klinikassistent

Bodil er vores tillidsfulde klinikassistent med mange års erfaring inden for assistance og tandblegning.

Bodils kolleger beskriver hende som effektiv, rolig og empatisk.

Meryem

Klinikassistent

Meryem er vores omsorgsfulde og effektive klinikassistent med erfaring i tandrensning, midlertidige tandkroner og scanninger.

Meryems kolleger beskriver hende som effektiv, ihærdig, dygtig og altid glad.

Lærke

Klinikassistent - Elev

Lærke er vores elev. Hun startede hos os i sommeren 2022, men er allerede så rutineret at hun mestrer de fleste behandlinger. Lærke er rolig og omsorgsfuld ved stolen.

Lærkes kolleger beskriver hende som lærenem, behagelig og sød.

Heidi Lundgaard

Klinisk Tandtekniker

Udfører hel og delproteser, implantat-bårne proteser og unitorer.

Se www.lundgaardtandteknik.dk Heidi driver klinik i Himmelev Tandlægehus samt i Hersegade.