Om alle os hos Himmelev Tandlægehus

 • Gratis parkering

 • Gode handicapforhold

 • Bus 216 og 358 lige til døren

Kontaktinformation

 • Himmelev Bygade 49,

  4000 Roskilde

Åbningstider

Mandag 8:00 - 17.30
Tirsdag 7:30 - 17.30
Onsdag 7:30 - 16:30
Torsdag 7:30 - 17:30
Fredag 7:30 - 14:00

Om os

Himmelev Tandlægehus er en del af Himmelev Sundhedshus.

Hos Himmelev Tandlægehus bliver du altid mødt med smil og god service. Vi har skabt en klinik med fokus på stor arbejdsglæde, tryghed for alle og høj faglighed 

Hos os får vores patienter kompetent behandling af både tandlæger og klinisk tandtekniker under samme tag.

Vi har et tæt samarbejde med læge, fysioterapeut, kiropraktor og massør som også praktiserer i Himmelev Sundhedshus. Eksempelvis når vi skal bede om blodprøver eller undersøge biddets relation til resten af kroppen. Der er nemlig en tydelig sammenhæng i kroppen, når de forskellige led skal arbejde, lige fra kæbeleddet til hofteleddet. Derfor er vi også meget grundige, når vi undersøger vores patienter.

Vi undersøger aldrig kun tænderne, men kigger på patienten som helhed. Vi har et meget betydningsfuldt team af dygtige klinikassistenter og tandplejere, som drager omsorg for alle patienter og gør det muligt for behandlerne at fokusere på det faglige og håndværksmæssige – og som skaber en god stemning både blandt personalet og patienterne.

Vores patienter er meget loyale, og de fleste er kommet hos os i mange år. Det sætter vi stor pris på, og det vidner om, at vi sætter service og faglighed allerhøjst i mødet med vores patienter.

Vi byder dig altid velkommen med personlig og respektfuld behandling.

4,4

 • Avatar yvonne larsen ★★★★★ 3 weeks ago
  Kan Varmt Anbefales god oplevelse Stor tak
 • Avatar Maria Eskildsen ★★★★★ a month ago
  Super søde, og meget forstående og tålmodige med tandlægeskræk. Altid god og tryg behandling.
 • Avatar Nadia Bjerknæs Hassing Christensen ★★★★★ 3 months ago
  Fantastisk tandlæge. Føler mig dejlig tryg der specielt Julie Dilling har gjort jeg føler mig i helt trygge hænder.
 • Avatar Jannick Jannick ★★★★★ 4 months ago
  Jeg fik d. 02/12 revet alle mine fire visdomstænder ud, og det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg ville ønske, at jeg … Læs mere kunne gro fire nye visdomstænder, blot for at bestille tid, til at få revet dem ud på ny - og det kommer fra en med tandlægeskræk. Jeg vil helt sikkert anbefale Himmelevs Tandlæge hus til andre.
  5 ud af 5 stjerner.
 • Avatar Kasper Kisbye ★★★★★ 5 months ago
  Jeg er blevet henvist til Himmelev Tandlægehus i forbindelse med, at mine visdomstænder skulle heves ud. Min oplevelse … Læs mere har været fantastisk, efter omstændighederne. De har været rigtig søde og rare, og de har taget sig godt af mig.
  Jeg vil gerne sige tak til Tugba, som har været rigtig servicemindet og omsorgsfuld. Det smilende og glade humør gør, at man føler sig tryg i hendes selskab. Også et rigtig stort tak til Jens Lætgaard, der var så venlig at ringe mig op dagen efter min operation, og spørge hvordan jeg havde det.
  Jeg kan varmt anbefale denne tanlægeklinik.

View Reviews Write Review