Himmelev Sundhedshus
- dygtige behandlere under samme tag

  • Gratis parkering

  • Gode handicapforhold

  • Bus 216 og 358 lige til døren

Hos Himmelev Sundhedshus

– har vi samlet de behandlingstilbud, de fleste af os til tider har behov for. 
Her tilbyder vi kompetent behandling af højtuddannet fagpersonale under samme tag.

Lundgaard Tandteknik

Klinisk tandtekniker Heidi Lundgaard udfører protesebehandlinger i samarbejde med Himmelev Tandlægehus. Heidi har endvidere en klinik i Hersegade, Roskilde, og vores patienter har derfor flere muligheder for at få tider.

lundgaardtandteknik.dk

Himmelev Kiropraktik og Neurorehabilitering

Kiropraktorerne Jesper Flemming Jensen og Anders Lynge Damsgaard tilbyder kiropraktisk behandling og neurorehabilitering i Himmelev Sundhedshus. Der findes kun få kiropraktiske klinikker i Danmark der tilbyder neurorehabilitering, og vi er heldige at dele hus med en af dem.

kirohimmelev.dk

 

Fysio K

Hos Fysio K i Himmelev Sundhedshus kan du komme til behandling, og dette selvom du ikke har en henvisning fra egen læge. Her kan du få fysioterapi, herunder sportsskader, akupunktur og genoptræning. 

Fysiok.dk

Himmelev Lægehus

Himmelev Lægehus er en del af Himmelev Sundhedshus og er dagligt bemandet af speciallæger i Almen Medicin – Laura Sonnenborg og Peter Schou Rugolo. De suppleres af højt kvalificeret sundhedsfagligt uddannet personale. Lægerne gør det muligt for os tandlæger at foretage behandlinger under uddelegering, bl.a. i forbindelse med vores kirurgiske behandlinger. 

Himmelev Lægehus deltager desuden i uddannelsen af medicinstuderende ved Københavns Universitet, samt Speciallægeuddannelsen. Du vil derfor også kunne møde uddannelseslæger i klinikken. 

himmelevlægehus.dk

Thomas Care – Fysiurgisk massage

Som lægeeksamineret fysiurgisk massør, udfører Thomas Gørløv dybdegående fysiurgisk massage. Massagen behandler og forebygger en bred vifte af tilstande i kroppen, i muskler og i hele bevægeapparatet.

Hør hvad jeg kan gøre for dig.

Mobil:  93706909,
E-mail: info@thomascare.dk

Tidsbestilling: https://system.easypractice.net/book/thomascare

Og så bor Himmelev Tandlægehus selvfølgelig også i Himmelev Sundhedshus.

Vi glæder os allesammen til at byde dig velkommen til lige præcis den behandling, der passer til dig.