Himmelev Tandlægehus er en del af Himmelev Sundhedshus

Hos Himmelev Tandlægehus bliver du altid mødt med smil og god service. Vi har skabt en klinik med fokus på stor arbejdsglæde, tryghed for alle og høj faglighed.

Åbningstider

Mandag 8:00 - 17.30
Tirsdag 7:30 - 15.30
Onsdag 7:30 - 16:30
Torsdag 7:30 - 17:30
Fredag 7:30 - 14:00
Telefontid: 8:00 - 12.30

Tidsbestilling

Det siger vores patienter

Jannick Jannick
Læs mere
Jeg fik d. 02/12 revet alle mine fire visdomstænder ud, og det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg ville ønske, at jeg kunne gro fire nye visdomstænder, blot for at bestille tid, til at få revet dem ud på ny - og det kommer fra en med tandlægeskræk. Jeg vil helt sikkert anbefale Himmelevs Tandlæge hus til andre. 5 ud af 5 stjerner.
Kasper Kisbye
Læs mere
Jeg er blevet henvist til Himmelev Tandlægehus i forbindelse med, at mine visdomstænder skulle heves ud. Min oplevelse har været fantastisk, efter omstændighederne. De har været rigtig søde og rare, og de har taget sig godt af mig. Jeg vil gerne sige tak til Tugba, som har været rigtig servicemindet og omsorgsfuld. Det smilende og glade humør gør, at man føler sig tryg i hendes selskab. Også et rigtig stort tak til Jens Lætgaard, der var så venlig at ringe mig op dagen efter min operation, og spørge hvordan jeg havde det. Jeg kan varmt anbefale denne tanlægeklinik.
Nadia Bjerknæs Hassing Christensen
Læs mere
Fantastisk tandlæge. Føler mig dejlig tryg der specielt Julie Dilling har gjort jeg føler mig i helt trygge hænder.
Kim Svane Pedersen
Læs mere
Majken er tandgudinden 🙏 Jeg har haft MANGE forskellige tandlæger endda i forskellige dele af landet. Himmelev Tandlægehus og især Majken overgår dem alle! Hos Majken er det ikke kun mine tænder og udfordrede tandhalse der behandles, men også mig som patient. Jeg mødes af empati, indlevelse og forståelse - og får proff rådgivning og vejledning - og under tandbehandlingen kommunikeres der med og til mig HELE tiden! Himmelev Tandlægehus er en Spa-oplevelse for dig og dine tænder
Tidligere
Næste

Vi holder indtil 1/8 lukket for tilgang af nye patienter.

  • Vi er glade for den store interesse for vores klinik, men må prioritere at have tid til vores nuværende patienter.

  • Vores kollegiale henvisningspraksis er fortsat åben for henvisninger.